TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Incepand cu data de 26. 05.2014 noul proprietar al site-ului www.expertimobiliare.com este S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE SRL si are sediul social in Bucuresti,strada Turnu Magurele,Nr. 270 B,et. 3,ap 6,sector 4 avand numar de inmatriculare la Registrul Comertului J40/5953/2014,C.U.I 33181272.

1. NOTIUNI

Termenii '' ExpertImobiliare.com'' , ''site-ul'', '' S.c. Smart Expert Imobiliare S.R..L'' , ''Compania'' , reprezinta societatea comerciala S.C. Smart Expert Imobiliare S.R.L si serviciile sale oferite prin site-ul ''ExpertImobiliare.com''. 

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.expertimobiliare.com, indiferent de motiv.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

 2.ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:

Acest contract se aplica site-ului ExpertImobiliare.com, serviciilor si continutului acestuia.Site-ul, serviciile si continutul ExpertImobiliare.com va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul ExpertImobiliare.com si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre.S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L., numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile", deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

3.DESCRIEREA SERVICIILOR:

Site-ul ExpertImobiliare.com ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ oferte referitoare la bunuri imobiliare.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului ExpertImobiliare.com pentru furnizarea serviciilor sale.

ExpertImobiliare.com nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.         

ExpertImobiliare.com actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori.

 4.UTILIZAREA MATERIALELOR:

S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul ExpertImobiliare.com (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. 
Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE .SR.L. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L., drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.  

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

 5.LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE INFORMATII SAU SERVICII:

 

Site-ul ExpertImobiliare.com poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.RL, nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 6.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE:

Site-ul ExpertImobiliare.com nu colecteaza date personale ale vizitatorilor sai, altele decat cele furnizate in mod voluntar la adaugarea unui anunt. Serverul web colecteaza insa in mod automat date de trafic, cum ar fi adresa IP a utilizatorilor site-ului, paginile vizitate, data si ora vizitarii paginilor. In caz de frauda vom furniza persoanelor prejudiciate si/sau organelor de ancheta adresa dvs IP si datele de trafic.

Datele personale care sunt publicate de catre proprietari pe site sunt publice si nu ne revine nici o obligatie referitoare la legea privind protectia prelucrarii datelor cu caracter personal.

 7.RESPONSABILITATI:

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. EXPERT IMOBILIARE S.R.L nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com
2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
3) declaratii sau ACTIUNI a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com
4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.            

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
1) Utilizarea serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
2) S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. nu ofera nici o garantie ca:
    a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
    b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
    c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului ExpertImobiliare.com si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
    d) orice eroare de program va fi corectata;
3) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L S.R.L. se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 8.OBLIGATIILE ExpertImobiliare.com

S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. se obliga sa publice doar anunturile care respecta conditiile din prezentul acord in termen de 3(trei) zile lucratoare de la confirmarea platii. S.C.  SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L se obliga sa respecte si toate conditiile din contractul de prestari servicii pe care il puteti viziona in momentul in care se primeste oferta pe mail.

9.OBLIGATIILE PROPRIETARILOR CARE PUBLICA ANUNTURI:

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa furnizati doar date adevarate, exacte si complete atat despre oferta d-voastra cat si modalitatile prin care puteti fi contactati de potentialii clienti interesati.Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ExpertImobiliare.com va va aduce la cunostinta prin e-mail si/sau telefonic despre acest lucru si va va pune in vedere sa completati sau sa modificati respectivele date din anuntul publicat pe site in termen de 48 ore de la notificare.In cazul in care nu veti remedia acest lucru in termenul de 48 ore ExpertImobiliare.com are dreptul sa suspende aparitia anuntului d-voastra pana la operarea modificarilor cerute, fara a mai restitui sumele achitate.Proprietarii care publica anunturi pe ExpertImobiliare.com sunt obligati sa publice fiecare anunt cu cel putin o poza a proprietatii respective.

Proprietarii au obligatia ca in termen de 48 de ore de la incheierea contractului de vanzare-cumparare  sa anunte verbal sau prin e-mail  echipa site-ului ExpertImobiliare.com  cand proprietatea s-a vandut.

Pentru pachetele : START,PLUS,ALL INCLUSIVE ,EXPERT  va rugam contactati echipa www.expertimobiliare.com prin telefon sau email pentru achizitionarea pachetelor.

Un pachet contine publicare unei singure oferte. Daca se doreste publicarea mai multor oferte trebuie sa achizitionati mai multe pachete.

 

10. Politica ExpertImobiliare.com de protejare a informatiilor

Conform politicii de protejare a informatiilor a ExpertImobiliare.com nu vom oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul Case de vanzare sau alte date de acelasi gen, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale site-ului ExpertImobiliare.com.ro si nu vor fi instrainate.

 

DISPOZITII GENERALE:

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. in privinta utilizarii site-ului ExpertImobiliare.com.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Versiunile noi se aplica doar pentru vizitele si relatiile comerciale ulterioare datei de modificare a acestor conditii. Relatiilor comerciale si vizitelor anterioare se aplica termenii si conditiile valabile la acea data.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dvs si S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE  S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre d-voastra a serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com, impunandu-se oricarui acord precedent dintre dv si S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Versiunile noi se aplica doar pentru vizitele si relatiile comerciale ulterioare datei de modificare a acestor conditii. Relatiilor comerciale si vizitelor anterioare se aplica termenii si conditiile valabile la acea data.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dv si S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L. si reglementeaza folosirea de catre d-voastra a serviciilor site-ului ExpertImobiliare.com, impunandu-se oricarui acord precedent dintre dv si S.C. SMART EXPERT IMOBILIARE S.R.L.

Prezentul acord  "Termeni si conditii" intra in vigoare la data 30. 10. 2013

Actualizat la data de : 26.05.2014